© 2018 Prestarsi Per Lei - Webdesign by Ramon Peeters - Statistieken

Bedrijfshulpverlener.

Trainingen voor bedrijfshulpverlener worden op maat gegeven. Mensen die omgaan met kinderen ontvangen dus ook gerichte trainingen die betrekking hebben op deze leeftijdsgroep. Dat is een uniek concept dat andere bedrijven niet kunnen aanbieden.

Wanneer u bijvoorbeeld een klein bedrijf heeft met een of twee werknemers dan krijgt u een aangepaste training waarbij minder nadruk gelegd wordt op ontruimingen en communicatiemiddelen. Ook besteden wij meer aandacht aan de blusmiddelen welke u in huis heeft. Dat zijn immers de toestellen waarmee u moet kunnen werken.

De locatie waar u werkt zal ook op brandveiligheid getest worden. In een rapport van aanbevelingen krijgt u te zien welke punten verbeterd dienen te worden. Deze kleine risico-inventarisatie geeft u bruikbare informatie welke ook tijdens de training aan bod zal komen.

Op locatie of niet.

U mag zelf een keuze maken of de trainingen bij u op locatie gegeven dienen te worden of bij mij in het eigen opleidingslokaal.

Vraag  vrijblijvend een offerte aan.