© 2018 Prestarsi Per Lei - Webdesign by Ramon Peeters - Statistieken

Wijngenieterij

 Wijnproeverij of liever nog wijngenieterij.

 

In een gezellige ruimte, welke plaats biedt aan maximaal veertien personen (meer in overleg), kunt u genieten van een goed glas wijn. Bijna alles is mogelijk en u geeft aan waar de accenten moeten liggen deze avond. In het kort geef ik u enkele mogelijkheden aan.

 

 

·        Ik weet nog weinig van wijn af maar wil meer genieten van een goed glas wijn. De diverse druivensoorten, en hun onderlinge verschillen zou ik graag leren kennen.

 

·        Ik zou graag meer willen weten over de randverschijnselen: welk glas moet ik gebruiken, hoe lang kan ik wijn bewaren en hoe doe ik dat precies, wat is een goede kurkentrekker, is wijn met een schroefdop van slechte kwaliteit, noem maar op…….

 

·        Ik wil graag uitgedaagd worden wat betreft mijn kennis. Ik wil enkele verschillende kwaliteiten geserveerd krijgen en daarbij geef ik van te voren aan wat mijn favoriete smaak is.

 

·        Ik wil met mijn vrienden / collegae een leuke, maar ook leerzame avond, en laat me graag verrassen wat u te bieden heeft.

 

·        Ik wil graag iets meer weten over de combinatie van wijn en gerecht. Verder wil ik leren hoe je een wijnkaart moet lezen in een restaurant. Wanneer ik dan een fles wijn bestel weet ik dat die goed bij het gerecht past.

 

·        Ik wil een blindproeverij waarbij ik mijn kennis wil testen. Daarbij wil ik graag een variatie in kleuren, druivensoorten en wijnlanden.

 

In alle gevallen bent u van harte welkom.

Had u nog een veel ander idee? Laat het me weten en we werken het samen uit.

 

Wat zijn de kosten van een dergelijke avond?

 

U zult wel begrijpen dat dit o.a. afhankelijk is van de wijnen die u wilt proeven. Prijzen zijn vanaf  € 22,00 per persoon.  Indien u op voorhand een eigen budget heeft kan ik de verdere avond hierop afstemmen.

Kleine hapjes behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Een uitgebreide keuken is alleen bij hoge uitzondering mogelijk.

De eenvoudige hapjes zitten bij de prijs. Exclusieve zaken worden in onderling overleg bepaald.

 

Ik wil u graag een keer verwelkomen.

 

                                                            Prestarsi per Lei.