© 2018 Prestarsi Per Lei - Webdesign by Ramon Peeters - Statistieken

Audits

Audits vormen een wezenlijk onderdeel van de diverse kwaliteitssystemen. Hierbij maken we onderscheid tussen de interne audits en de externe audits.De interne audits worden uitgevoerd door iemand binnen het bedrijf en hebben betrekking op dit bedrijf. Audits die uitgevoerd worden door “Prestarsi per Lei”, zijn per definitie dus altijd externe audits.

Interne audits

Het is aan te bevelen om altijd iemand in huis te hebben die zelfstandig audits kan uitvoeren. Dat bespaart veel geld en werkt efficiënt. Een auditor moet enige kennis van zaken hebben met betrekking tot de diverse onderdelen die geauditeerd worden. Verder is enig inzicht in de processen en vooral hun interactie wezenlijk. In de techniek van auditeren kan ik deze persoon enige vakkennis bijbrengen waardoor een optimaal resultaat behaald wordt uit de diverse audits.

Externe audits

Externe audits kunnen door mij te allen tijde uitgevoerd worden. Vooral handig om dit te laten doen voor aanvang van een certificering of aangekondigde tussentijdse controle van het ISO-systeem.

Indien u er behoefte aan heeft dan kan ik uw bedrijf ook begeleiden bij een controle van een certificerende instelling. Vooral aan te bevelen wanneer het bedrijf niet beschikt over een kwaliteitsmanager. Of wanneer deze laatste nog te weinig ervaring heeft.