2018 Prestarsi Per Lei - Webdesign by Ramon Peeters - Statistieken

Prestarsi per Lei

Inleiding

Veel mensen zullen zich (terecht) afvragen wat deze naam nu precies betekent. Welnu het is een stukje Italiaanse tekst en deze luidt:

"Ik leen me voor U"

Zoals u kunt zien aan de diverse mogelijkheden die mijn bedrijf u kan bieden, leen ik mij op velerlei gebied. Behalve het feit dat u hierdoor met minder partijen te maken heeft houd ik ook terdege rekening met de onderlinge verbanden die de diverse disciplines hebben. Geen dubbele werkzaamheden dus en een optimale afstemming van bijvoorbeeld een bedrijfshulpverlening die is ontstaan door een correct uitgevoerde      RI & E.

Behalve de diverse adviseringen die ik u kan geven bestaat er dus ook nog eens de
mogelijkheid om een gedeelte van de opleidingen die daaruit voortvloeien te verzorgen.

Samenwerkingsverband

Wanneer er op een relatief klein oppervlak diverse ondernemingen zijn gevestigd dan kan er ook een afstemming plaatsvinden tussen de diverse bedrijven. Die samenwerking heeft dan meestal betrekking op bedrijfshulpverleners en het aanschaffen van materialen zoals: brandblussers, verbandtrommels en bijvoorbeeld een defibrillator.

Na afloop van een dergelijk traject zie je dat de samenwerking tussen de diverse bedrijven sterk is verbeterd en dat de uitvoering geleid heeft tot aanzienlijke besparing.

Tarieven

Op deze site zult u geen tarieven vinden. Om de doodeenvoudige reden dat geen enkel traject en geen enkele opleiding hetzelfde is. Er wordt door mijn bedrijf rekening gehouden met persoonlijke omstandigheden. Hierdoor krijgt u een stukje maatwerk waarvoor nooit teveel betaald wordt.


Graag tot ziens!

Leo van Zitteren